Danas je sati.
[OBAVIJEST] U našoj školi, Filip Klauček, prof. izabran je za najboljeg učitelja u šk. god. 2019./2020.

[OBAVIJEST] U našoj školi, Filip Klauček, prof. izabran je za najboljeg učitelja u šk. god. 2019./2020.

Tekst: Službena stranica Grada Koprivnice

Povodom Svjetskog dana učitelja kojeg je UNESCO 1994. godine u Parizu proglasio u spomen 5. listopada 1966. godine, kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja, gradonačelnik Mišel Jakšić priredio je prijem za najbolje učiteljice i učitelje u školskoj godini 2019./2020., a prema odlukama Učiteljskih i nastavničkih vijeća pojedinih škola s područja grada Koprivnice.

Najboljima su proglašeni Luka Femecmag. edukacijski rehabilitator (COOR Podravsko sunce), Filip Klauček, prof. teorijskih predmeta (Umjetnička škola Fortunat Pintarić), profesorica Biserka Knezdipl. učiteljica razredne nastave (OŠ Đuro Ester), Vesna Petrušić, učiteljica savjetnica (OŠ Braća Radić) i Dragana Dukarić, (OŠ Antun Nemčić Gostovinski).

„Na početku koristim priliku da vam čestitam Vaš dan, Svjetski dan učitelja. Isto tako, zahvaljujem vam na svemu što smo zajedno napravili u posljednjih godinu dana jer bez vas mnogih projekata ne bi ni bilo, a imali smo nikad zahtjevniju školsku godinu, počevši od štrajka do situacije s epidemijom COVID-19. Što se tiče djelovanja našeg, koprivničkog školskog sustava, bez obzira na sve teškoće i probleme, sustav je išao naprijed. Time ste još jednom pokazali koliko ste stručni, kreativni, fleksibilni i sposobni odgovoriti u nekim situacijama za koje ne možemo naći nešto normalno napisano u knjigama ili već postojeći recept tako dugo dok se ne nađemo u takvoj situaciji. Veliko vam hvala na tome“, rekao je u svom govoru gradonačelnik Mišel Jakšić. Istaknuo je i kako su učiteljice i učitelji ponos našeg grada jer su mnogo toga svojega utkali u razvoj školstva na čemu su im svakodnevno zahvalni, ne samo roditelji, već i ostali naši sugrađani.

Zahvaljujem se Gradu Koprivnici što svake godine prepoznaje važnost i značaj odgoja i obrazovanja, odnosno nas učitelja u svakodnevnom životu učenika. Iznimna mi je čast naći se ovdje sa svima vama kao nagrađenim učiteljima jer to pokazuje da dobro radimo svoj posao, a na neki način daje dodatnu odgovornost da budemo i još bolji“, rekao je u ime svih nagrađenih Luka Femec.

Uz nagrađene su bile prisutne ravnateljice Radmila Popović, Ariana Šandl, Sanja Prelogović, Gordana Gazdić Buhanec i ravnatelj Krešo Grgac.

Uz bukete cvijeća najboljim učiteljicama i učiteljima gradonačelnik je za nagradu uručio slike koprivničkog slikara Ivana Andrašića.

Prijemu su uz gradonačelnika Mišela Jakšića prisutne bile i njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnica Upravnog odjela za društvenu djelatnost Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

 

Kontakt

umjetnicka

Svilarska 12, 48 000 Koprivnica, Republika Hrvatska

 tajnistvo(@)umjetnicka.net

 048 623 362

Prijava za administratora

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak - petak (07:00 - 22:00)

DRUŠTVENE MREŽE